За Нова Година 2019 екскурзии оферти

Начало » За Нова Година 2019 екскурзии оферти » Екскурзия за НОВА ГОДИНА 2018 в ИСТАНБУЛ в Hotel PRESTIGE 3+* LALELI ПРОМОЦИЯ за НОВОГОДИШЕН пакет в Истанбул до 01 Ноември ТОП цена 395 лева!

Екскурзия за НОВА ГОДИНА 2018 в ИСТАНБУЛ в Hotel PRESTIGE 3+* LALELI ПРОМОЦИЯ за НОВОГОДИШЕН пакет в Истанбул до 01 Ноември ТОП цена 395 лева!

Маршрут:
Турция: ИСТАНБУЛ и Одрин

Продължителност:
4 Дни / 3 Нощувки

Вид транспорт:
Автобус

Програма

Екскурзия за НОВА ГОДИНА 2018 в ИСТАНБУЛ в Hotel PRESTIGE 3+* LALELI

 

ПРОМОЦИЯ за НОВОГОДИШЕН пакет в Истанбул до 01 Ноември ТОП цена 395 лева!

 

БОНУСИ: посещение на Синята джамия (по време на обзорната обиколка)

Посещение на МОЛ Форум Истанбул

Екскурзия в Одрин с посещение на Българската църква „Св.Георги”

 

Хотели в Истанбул, Hotel PRESTIGE 3+*, вижте тук: http://www.hotelprestige.com.tr/en-US/HomePage

 

1 ден: София – Истанбул

Сутринта в 07:00 часа отпътуване от София, стадион „Васил Левски”. Отпътуване в 07:30 ч. от гр. Ихтиман (Комплекс Мотел Ихтиман); в 08:00 ч. отпътуване от гр. Пазарджик (бензиностанция Shell); в  09:00 ч. отпътуване от гр. Пловдив (бензиностанция OMV до хотел Санкт Петербург); в 10:15 ч. отпътуване от гр. Хасково (бензиностанция Shell). Пристигане в Истанбул и настаняване в хотела. Вечерта в 20:00 часа по желание и срещу доп. заплащане: вечеря в рибен ресторант на мост „Галата” над залива Златен рог с нощен, приказен изглед към Босфора и Мраморно море. Нощувка.

 

2 ден: Истанбул

Закуска. Сутринта в 08:30 ч. обзорна екскурзия в Истанбул с професионален екскурзовод и лицензиран туристически автобус. Посетените по време на екскурзията забележителности нямат входни такси. Тръгване от хотела, пристигане в кв.”Султанахмет”, посещение на Хиподрума – „Египетския обелиск”, „Змиевидната колона”, „Фонтана на Вилхелм II”. Разглеждане на “Синята Джамия” - Подарък, “Топкапъ Сарай”, църквата “Света София”, “Долмабахче Сарай” (дава се информация за историческите забележителности без да се посещават). Посещава се българската църква “Св. Стефан”, превърнала  се в символ на българите християни в Истанбул. Групата се връща обратно в хотела, като маршрута на автобуса следва древните крепостни стени на Константинопол.

След обяд в 13:00 ч. по желание и срещу доп. заплащане: посещение на новия султански дворец “Долмабахче Сарай” – едно от творенията на фамилия Балиан, за което са използвани 14 тона злато и 40 т сребро. Тук е и един от най-големите полилеи в света - 4,5 т английски кристал, подарък от кралица Виктория. В 20:00 ч. начало на Новогодишна Гала Вечеря с НЕлимитирани напитки алкохолни и безалкохолни местно производство, музикално оформление с Диджей от България.

Нощувка.       

 

3 ден: Истанбул

Късна закуска. Свободно време или по желание и срещу доп. заплащане: разходка с корабче по Босфора с екскурзовод на български  език - едно незабравимо преживяване!!! Екскурзията започва в 14:00 часа от пристанище Еминьoню. Корабът ще ни преведе покрай брега на европейската част, достигайки до втория мост над Босфора, а по пътя си обратен ще ни преведе покрай азиатския бряг на Истанбул. По време на разходката ще се насладите на великолепни султански дворци, богаташки вили, част от декорите на някои от хитовите телевизионни турски сериали.

Вечерта по желание и срещу доп. заплащане: вечеря в атрактивен турски ресторант с шоу-програма, ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи. Нощувка.

 

4 ден: Истанбул – София

Закуска. В 08:30 ч. по желание и срещу доп. заплащане: посещение на храма „Света София“ - перлата на византийската архитектура, величестения храм на император Юстиниян и водохранилището Йеребатан - второто по големина питейно водохранилище на Истанбул от византийския период.

В 11:00 ч. Бонус! Посещение на МОЛ Форум Истанбул, където се намира един от най-големите в света аквариуми „Тюркуазу”, където на площ от 8000 кв.м. живеят над 10 000 вида морски животни. Аквариумът е оборудван със специален тунел, извит на 270 градуса и с дължина 80 м. Така се създава триизмерна панорамна гледка, която поражда чувство на посетителите, че се разхождат сред рибките.

Отпътуване за България. Бонус! Разходка в Одрин с възможност за посещение на джамията Селимие - най-внушителната творба на ненадминатият турски архитект Мимар Синан и българската църква Св. Георги. Връщане в България около или малко след полунощ.

 

Пакетна цена:

 

      НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ PRESTIGE 3+* с Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела

 

Резервации

 в периоди:

турист в 
двойна стая

Единична

стая

Доп.легло

в двойна стая

Дете 0 – 05,99 г.

с 2-ма възр.

 в стая 

Дете 6 – 11,99 г. 

с 2-ма възр.

 в стая

01.10.2017 – 01.11.2017
(Ранни записвания)

 395 лв.

497 лв.

395 лв.

193 лв.

296 лв.

Стандартни цени 
от 01.12.2017

495 лв.

597 лв.

495 лв.

277 лв.

374 лв


Пакетната цена включва:

Транспорт с лицензиран туристически автобус

3 нощувки със закуски на шведска маса

Новогодишна гала вечеря в ресторанта на хотел Prestige 3+* с НЕлимитирани напитки: алкохолни и безалкохолни местно производство

Музикално оформление Диджей от България

Обзорна обиколка на Истанбул с професионален екскурзовод на български език

бонус: посещение на Синята джамия (по време на обзорната обиколка)

бонус: посещение на МОЛ „Форум Истанбул” с Аквариума (без включена входна такса)

бонус: посещение на град Одрин с джамията „Селимие” и българската църква „Св. Георги”

Медицинска застраховка за 10 000 € с асистанс в ЗК „Левинс”;

Водач на групата по време на пътуването и престоя й в Истанбул

 

Пакетната цена НЕ включва:

Входна такса за аквариума Тюркуазу – 42 TL на човек;

Вечеря в рибен ресторант - 27 € на човек;

Вечеря в атрактивен ресторант с турска шоу програма - 35 € на човек

Посещение на храма „Света София” и цистерните Йеребатан - 17 € на човек / Цената включва: трансфер до  забележителностите  и екскурзовод на български език. Цената НЕ включва: държавна входна такса за Света София (25 турски лири и 2,5 турски лири за слушалки) и за Йеребатан (10 турски лири)

Посещение в султанския дворец Долмабахче - 25 € на човек/ Цената включва: трансфер до  забележителностите  и екскурзовод на български език и включена входна такса

Разходка по Босфора с корабче - 20 € на човек /Цената включва: трансфер до пристанището, наем на корабче и екскурзовод на български език.

 

По желание доплащане за НОВОГОДИШНА вечеря на ЯХТА или в атрактивен турски ресторант:

 

 

Доплащане за различна

Новогодишна гала вечеря

Цени на новогодишните гала вечери

Атрактивен турски ресторант

100 лв.

На яхта по Босфора

90 лв.

 

Условия за ранни записвания :

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените срокове и дати.

Записването става срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на екскурзията и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно до 12 декември!

Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват. В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

 

Програмата се провежда при минимум 35 записани туристи.

 

В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.  

 

Необходими документи: Международен паспорт с валидност поне 3м. от датата на прибиране в страната; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях.

 

Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.


АЛБАТРОС – 59 ООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 20.01.2017 – застрахователна полица № 03700100001149  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА