ДЕСТИНАЦИИ
БЪЛГАРИЯ
ГЪРЦИЯ
ТУРЦИЯ
LAST MINUTE оферти
Почивка Великден

ПРОМО оферти за Нова Година 2021 в Сърбия Белград| Нова Година Last Minute Белград новогодишен пакет в Hotel Palace 4*

Нова година 2021 БЕЛГРАД, хотел PALACE 4* с ПАНОРАМЕН ресторант и Новогодишна вечеря!
Маршрут:
София - Белград - Сремски Карловци - Нови Сад
Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Вид транспорт:
Автобус
РЕЗЕРВИРАЙ
или се обади на тел.: 0887 509 710
Принтирай
Изпрати на приятел
Програма
Цени
Хотели
Допълнителни екскурзии

Нова година 2021 БЕЛГРАД, хотел PALACE 4* с ПАНОРАМЕН ресторант и Новогодишна вечеря!

 ТОП оферти за Сърбия Нова Година 2021 в центъра на Белград с автобус и собствен транспорт!

  

РЕЗЕРВИРАЙ до 12.10.2020 на ТОП цена 519 лв. пакет: 3 нощувки, 3 закуски, вечеря на 30.12.20

 и ГАЛА вечеря с жива музика и напитки без лимит!

 

ВАЖНО! Възможност за отпътуване от градовете: Петрич, Сандански, Благоевград и Дупница!

  

За пътуващи със СОБСТВЕН транспорт – отстъпка 30 лева от РЕДОВНИТЕ цени в таблицата!

  

ФЕЕРИЯ от светлини в новогодишното небе САМО в ПАНОРАМНИЯ ресторант на хотел PALACE 4*!

 Новогодишна екскурзия Белград с перлите на ВОЙВОДИНА: Сремски Карловци и НОВИ САД

  

ПРЕДИМСТВА на програмата:

 

- хотел PALACE 4* е в абсолютен център на Стари Белград!

 НОВОГОДИШНА ГАЛА вечеря с жива музика и НЕ лимитиран ВНОСЕН и местен алкохол !

Новогодишен пакет: 3 нощувки с ДВЕ вечери (на 30.12 и 31.12.) в ресторантите на хотел PALACE

- пакет в хотел PALACE 4* - девет години традиция и качество, високо оценено от туристите! 
 

дати на провеждане: 30.12.20 – 02.01.2021

 

Хотели в Белград – PALACE Hotel 4*, вижте хотела тук: http://www.palacehotel.co.rs/

  

1 ден (30.12.2020): София – Белград – 420 км.

Сутринта в 06:30 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара, по маршрута: София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане в ранния следобяд в Белград и настаняване в хотел PALACE - 4*, перфектно разположен в сърцето на Стария Белград и само на крачка разстояние от: Калемегдан, улица „Княз Михайлова“, площада на Републиката и река Сава. Свободно време за освежаване и почивка. По желание организирана разходка с водача на групата и първи впечатления от непосредствено разположените до хотела забележителности на Белград. Вечеря на богата блок маса. Нощувка.

 

2 ден (31.12.2020): Белград – ПАНОРАМА на Белград - КРУИЗ по река ДУНАВ

Закуска на богата блок маса. В 09:30 часа (сръбско време) туристическа програма в Белград с автобус и местен екскурзовод, включваща: Дединие – един от най-богатите квартали на града - Къщата на цветята и къщата-музей на Йосип Брос Тито (отвън), Катедралния храм ”Св.Сава”, най - големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва още през 1894 г., площад Славия, Кметството, Парламента, площад Теразие, площад Република, Студентски площад, Стария и Новия съд, които са двете най-красиви сгради при крепостта „Калемегдан”. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане: круиз с туристически кораб по реките: Сава и Дунав.

Посветете 2 часа от престоя си в Белград на едно вълшебно мини круизно приключение с кораб и почувствайте магията на сръбската столицата, плавайки по две величествени реки: река Дунав и река Сава. Насладете се на панорамата на един древен град, единствен в Европа уникално разположен на две реки – там, където река Сава се влива в река Дунав! Плавайки по 20 километровият маршрут ще запечатате в съзнанието си дивната гледка при сливането на р. Сава с р. Дунав на фона на внушителната крепост Калемегдан, ще почувствате различния чар на Стария град с Катедралата и пристанището, носейки се по вълните на Дунав. На фона на приятна музика, оставете погледа да се рее в безкрайната редица на пусналите вечна котва кораби – атракциони и салове превърнати в къщи – ресторанти, запечатайте на обективите си грандиозните мостове над река Дунав, свързващи Стари и Нови Белград: Бранков мост, мост Панчево и моста на Ада. Докоснете се и до два от 16 – те острови по река Дунав: островът на войната и Ада ЦиганлияКруизът по река Дунав е едно преживяване, което никога не се забравя! Завръщане в хотела. Свободно време и подготовка за новогодишното тържество.

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2021 ГОДИНА, близо до звездите и фойерверките в новогодишната нощ в прекрасния ресторант „Белградска панорама” на последния етаж на хотел „ПАЛАС” с богато меню, неограничено количество вносни и местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика. Нощувка. 

 

3 ден (01.01.2021): Белград – Сремски Карловци – Нови Сад – Белград – 200 км

Закуска. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане - целодневна екскурзия с местен екскурзовод до автономна провинция ВОЙВОДИНА с посещение в Сремски Карловци и разходка в Нови Сад. В 10:30 часа (сръбско време) отпътуване за Сремски Карловци - исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора, на десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е и още наричан – „Рим на сръбската православна църква“. Дегустация на вина, разходка и продължаване за Нови Сад – столицата на ВОЙВОДИНА. Свободно време за чашка ароматно кафе или обяд и разходка в приказния център на града. Отпътуване за Белград и попътна панорама към   крепостта Петроварадинск, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана - „Гибралтар на Дунава“. Завръщане в Белград в късния след обяд. Нощувка.

 

4 ден (02.01.2021) Белград – София

Закуска. Свободно време. В 10:00 часа (сръбско време) освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане късно вечерта. 

  

ПРОМОЦИЯ за пакетна цена на турист, валидна до 12.10.2020 г.:

Ø  легло в двойна/ тройна стая – 519 лв.

Ø  единична стая                      -  519 лв.

Ø  деца до 03.99 г.                    – 215 лв.

Ø  деца 04-11.99 г. в стая с 2ма възр.– 469 лв.

 

РЕДОВНИ цени от 13.10.2020 г.:

Ø  легло в двойна/ тройна стая – 549 лв.

Ø  единична стая        -  549 лв.

Ø  деца до 03.99 г.     – 255 лв.

Ø  деца 04-11.99 г. в стая с 2ма възр.– 499 лв.

 

Пакетната цена е в лева и включва:

Ø  транспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус

Ø  3 нощувки с 3 закуски на богата блок маса в хотел PALACE - 4*

Ø  1 стандартна вечеря без напитки на богата блок маса в хотел Палас; 

Ø  НОВОГОДИШЕН куверт в ресторант „Белградска ПАНОРАМА” в хотел PALACE 4* с богато меню, напитки без лимит: всички видове алкохол от уиски до прословутата дюлева ракия и безалкохолни напитки!!!

Ø  туристическа програма с местен екскурзовод в Белград

Ø  екскурзоводско обслужване

Ø  медицинска застраховка в ЗК „Левинс” с лимит на отговорност – 4000 евро

 

Пакетната цена НЕ включва:

Ø  По желание доплащане за допълнителна (четвърта нощувка със закуска в дата по избор) – 70 лева на турист

Ø  екскурзия до ВОЙВОДИНА с Нови Сад и Сремски Карловци (включена дегустация на 3 вида вина и коняк с погача, сирене и вид месо) – 20 евро при минимум 25 туриста

Ø  круиз по реките: Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод - 15 евро

Ø  застраховка медицински разходи в Чужбина за пътуващите със собствен транспорт

Ø  такса паркинг за пътуващите със собствен транспорт

 

Доплащане: медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” с лимит 4000 евро се доплаща от туристи, които са на възраст 69 год. и над 70 год. - 6 лева!

 

Доплащане: на турист в две посоки, който отпътува от град:

Ø  Петрич и Сандански -20 лева

Ø  Благоевград – 15 лева

Ø  Дупница – 10 лева

  

За пътуващи със СОБСТВЕН транспорт – отстъпка 30 лева от РЕДОВНИТЕ цени!

Туристите със собствен транспорт нямат запазени места в автобуса при задължителната тур.програма. Те могат да се включат в програмата, само ако има свободни места в автобуса.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на почивката: 35 души;

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.

 

няма визови, санитарни или други специфични изисквания за страната

 

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт, за деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

 

Начин на плащане: депозит – 200 лева на турист, доплащане до 12 декември 2020

 

Такси за прекратяване на договора за пътуване:

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване:

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

4. ако прекратяването е от 44 ден до 29 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на туристическия пакет в лева;

5. ако прекратяването е под 29 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на програмата!

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

 

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

АЛБАТРОС – 59 ООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 08.01.2020 – застрахователна полица № 03700100002512  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2020 до 10.03.2021 год.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА

  

Полезна информация:

 

Валутeн курс: 1 лев ~ 58 сръбски динара,  Часово време: София – 12 ч.  Белград – 11 ч.

 

ВАЖНО! В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари

  

Информация за предлаганите хотели в Белград

  

Информация за PALACE HOTEL – 4*

 

Разположението на хотел Палас – 4* е това, за което мечтае всеки турист – да бъде в сърцето на стария Белград, да се разхожда по всяко време - без да е зависим от транспорт! Само на крачка от хотела е средновековната крепост и парк „Калемегдан“ с невероятната гледка към река Сава, на точно толкова крачки е и прословутата улица „Княз Михайлова“ – пешеходното ларго на Белград с много магазини, кафенета, изложби, улични артисти и певци. В края на улицата пък е площада на Републиката, пресечете го и за минути сте в бохемската улица „Скадарлия” с култовите белградски кръчми с жива музика, с домовете на велики личности в сръбската културна история. Скадарлия е събирателната точка за: художници, писатели, музиканти, артисти и на местните бохеми, затова и често сравняват Скадарлия с парижкия Монмартър.. От Площада на Републиката започват и улиците „Македонска“ и „Светогорска“…... Настанете се в хотел Палас 4*, бъдете в центъра на празничен Белград!

 

Настаняване в PALACE HOTEL – 4*: хотел Палас 4* е хотел със собствен чар и свое собствено излъчване Проектиран е през 19 в. като първокласна, аристократична сграда в академичен стил с красиви архитектурни елементи. В годините Хотел Палас 4* се доказва с уникалния си стил и гостоприемство, утвърждаващи го като  предпочитан домакин за едни от най-известните личности в европейската и световна политика, култура, наука, изкуство и спорт, посетили Белград. Многократно е и домакин на добре организирани тържества, модни ревюта, театрални представления и концерти класическа музика. Хотел Палас 4* е напълно реновиран през 2009 год. 

 

 

  

 

 

В стаите на PALACE HOTEL – 4*: капацитет на хотела: 71 стаи - двойни и единични, обзаведени с: две отделни легла, едно двойно легло – спалня или с едно единично легло; 15 апартамента, състоящи се от две преходни стаи отделени с врата и телевизор във всяка от стаите с един санитарен възел. Всички стаи и апартаменти в хотела са стилно обзаведени с просторни бани с вана, козметика и сешоар, сателитна телевизия и зареден минибар (заплаща се), телефон, парно отопление и индивидуален климатик. 

 

 

   виновника за вкусна и изобилна храна!                ресторант Класик - вечеря на 30 декември

                     

 

  панорамен ресторант "Белградска панорама" - Новогодишна вечеря под звездите!          

 

        

 

 

Заведения за хранене и развлечения: хотел Палас 4* разполага с два ресторанта: класически - на ниво рецепция, в който се сервират на богат бюфет закуските и стандартната вечеря и панорамен ресторант, разположен на последния етаж с перфектна панорама от птичи поглед към река Сава, мостовете и Нови Белград. В панорамния ресторант се провежда Новогодишната гала вечеря. На разположение на гостите е и банкетна зала, лоби бар, телевизионна зала и 24 часова рецепция. Интернет връзка е налична на територията на целия хотел.

Персоналът на хотела е съставен от професионалисти, което гарантира сигурност, безопасност и уважение към международния етичен и професионален кодекс на хотелиерите.      

                          

 

                                 


                                                             карта център СТАРИ БЕЛГРАД


                                        


 

ПРОГРАМА

Нова година 2021 БЕЛГРАД, хотел PALACE 4* с ПАНОРАМЕН ресторант и Новогодишна вечеря!

 ТОП оферти за Сърбия Нова Година 2021 в центъра на Белград с автобус и собствен транспорт!

  

РЕЗЕРВИРАЙ до 12.10.2020 на ТОП цена 519 лв. пакет: 3 нощувки, 3 закуски, вечеря на 30.12.20

 и ГАЛА вечеря с жива музика и напитки без лимит!

 

ВАЖНО! Възможност за отпътуване от градовете: Петрич, Сандански, Благоевград и Дупница!

  

За пътуващи със СОБСТВЕН транспорт – отстъпка 30 лева от РЕДОВНИТЕ цени в таблицата!

  

ФЕЕРИЯ от светлини в новогодишното небе САМО в ПАНОРАМНИЯ ресторант на хотел PALACE 4*!

 Новогодишна екскурзия Белград с перлите на ВОЙВОДИНА: Сремски Карловци и НОВИ САД

  

ПРЕДИМСТВА на програмата:

 

- хотел PALACE 4* е в абсолютен център на Стари Белград!

 НОВОГОДИШНА ГАЛА вечеря с жива музика и НЕ лимитиран ВНОСЕН и местен алкохол !

Новогодишен пакет: 3 нощувки с ДВЕ вечери (на 30.12 и 31.12.) в ресторантите на хотел PALACE

- пакет в хотел PALACE 4* - девет години традиция и качество, високо оценено от туристите! 
 

дати на провеждане: 30.12.20 – 02.01.2021

 

Хотели в Белград – PALACE Hotel 4*, вижте хотела тук: http://www.palacehotel.co.rs/

  

1 ден (30.12.2020): София – Белград – 420 км.

Сутринта в 06:30 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара, по маршрута: София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане в ранния следобяд в Белград и настаняване в хотел PALACE - 4*, перфектно разположен в сърцето на Стария Белград и само на крачка разстояние от: Калемегдан, улица „Княз Михайлова“, площада на Републиката и река Сава. Свободно време за освежаване и почивка. По желание организирана разходка с водача на групата и първи впечатления от непосредствено разположените до хотела забележителности на Белград. Вечеря на богата блок маса. Нощувка.

 

2 ден (31.12.2020): Белград – ПАНОРАМА на Белград - КРУИЗ по река ДУНАВ

Закуска на богата блок маса. В 09:30 часа (сръбско време) туристическа програма в Белград с автобус и местен екскурзовод, включваща: Дединие – един от най-богатите квартали на града - Къщата на цветята и къщата-музей на Йосип Брос Тито (отвън), Катедралния храм ”Св.Сава”, най - големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва още през 1894 г., площад Славия, Кметството, Парламента, площад Теразие, площад Република, Студентски площад, Стария и Новия съд, които са двете най-красиви сгради при крепостта „Калемегдан”. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане: круиз с туристически кораб по реките: Сава и Дунав.

Посветете 2 часа от престоя си в Белград на едно вълшебно мини круизно приключение с кораб и почувствайте магията на сръбската столицата, плавайки по две величествени реки: река Дунав и река Сава. Насладете се на панорамата на един древен град, единствен в Европа уникално разположен на две реки – там, където река Сава се влива в река Дунав! Плавайки по 20 километровият маршрут ще запечатате в съзнанието си дивната гледка при сливането на р. Сава с р. Дунав на фона на внушителната крепост Калемегдан, ще почувствате различния чар на Стария град с Катедралата и пристанището, носейки се по вълните на Дунав. На фона на приятна музика, оставете погледа да се рее в безкрайната редица на пусналите вечна котва кораби – атракциони и салове превърнати в къщи – ресторанти, запечатайте на обективите си грандиозните мостове над река Дунав, свързващи Стари и Нови Белград: Бранков мост, мост Панчево и моста на Ада. Докоснете се и до два от 16 – те острови по река Дунав: островът на войната и Ада ЦиганлияКруизът по река Дунав е едно преживяване, което никога не се забравя! Завръщане в хотела. Свободно време и подготовка за новогодишното тържество.

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2021 ГОДИНА, близо до звездите и фойерверките в новогодишната нощ в прекрасния ресторант „Белградска панорама” на последния етаж на хотел „ПАЛАС” с богато меню, неограничено количество вносни и местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика. Нощувка. 

 

3 ден (01.01.2021): Белград – Сремски Карловци – Нови Сад – Белград – 200 км

Закуска. Свободно време в Белград или по желание и срещу допълнително заплащане - целодневна екскурзия с местен екскурзовод до автономна провинция ВОЙВОДИНА с посещение в Сремски Карловци и разходка в Нови Сад. В 10:30 часа (сръбско време) отпътуване за Сремски Карловци - исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора, на десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е и още наричан – „Рим на сръбската православна църква“. Дегустация на вина, разходка и продължаване за Нови Сад – столицата на ВОЙВОДИНА. Свободно време за чашка ароматно кафе или обяд и разходка в приказния център на града. Отпътуване за Белград и попътна панорама към   крепостта Петроварадинск, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана - „Гибралтар на Дунава“. Завръщане в Белград в късния след обяд. Нощувка.

 

4 ден (02.01.2021) Белград – София

Закуска. Свободно време. В 10:00 часа (сръбско време) освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане късно вечерта. 

  

ПРОМОЦИЯ за пакетна цена на турист, валидна до 12.10.2020 г.:

Ø  легло в двойна/ тройна стая – 519 лв.

Ø  единична стая                      -  519 лв.

Ø  деца до 03.99 г.                    – 215 лв.

Ø  деца 04-11.99 г. в стая с 2ма възр.– 469 лв.

 

РЕДОВНИ цени от 13.10.2020 г.:

Ø  легло в двойна/ тройна стая – 549 лв.

Ø  единична стая        -  549 лв.

Ø  деца до 03.99 г.     – 255 лв.

Ø  деца 04-11.99 г. в стая с 2ма възр.– 499 лв.

 

Пакетната цена е в лева и включва:

Ø  транспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус

Ø  3 нощувки с 3 закуски на богата блок маса в хотел PALACE - 4*

Ø  1 стандартна вечеря без напитки на богата блок маса в хотел Палас; 

Ø  НОВОГОДИШЕН куверт в ресторант „Белградска ПАНОРАМА” в хотел PALACE 4* с богато меню, напитки без лимит: всички видове алкохол от уиски до прословутата дюлева ракия и безалкохолни напитки!!!

Ø  туристическа програма с местен екскурзовод в Белград

Ø  екскурзоводско обслужване

Ø  медицинска застраховка в ЗК „Левинс” с лимит на отговорност – 4000 евро

 

Пакетната цена НЕ включва:

Ø  По желание доплащане за допълнителна (четвърта нощувка със закуска в дата по избор) – 70 лева на турист

Ø  екскурзия до ВОЙВОДИНА с Нови Сад и Сремски Карловци (включена дегустация на 3 вида вина и коняк с погача, сирене и вид месо) – 20 евро при минимум 25 туриста

Ø  круиз по реките: Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод - 15 евро

Ø  застраховка медицински разходи в Чужбина за пътуващите със собствен транспорт

Ø  такса паркинг за пътуващите със собствен транспорт

 

Доплащане: медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” с лимит 4000 евро се доплаща от туристи, които са на възраст 69 год. и над 70 год. - 6 лева!

 

Доплащане: на турист в две посоки, който отпътува от град:

Ø  Петрич и Сандански -20 лева

Ø  Благоевград – 15 лева

Ø  Дупница – 10 лева

  

За пътуващи със СОБСТВЕН транспорт – отстъпка 30 лева от РЕДОВНИТЕ цени!

Туристите със собствен транспорт нямат запазени места в автобуса при задължителната тур.програма. Те могат да се включат в програмата, само ако има свободни места в автобуса.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на почивката: 35 души;

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.

 

няма визови, санитарни или други специфични изисквания за страната

 

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт, за деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

 

Начин на плащане: депозит – 200 лева на турист, доплащане до 12 декември 2020

 

Такси за прекратяване на договора за пътуване:

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване:

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

4. ако прекратяването е от 44 ден до 29 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на туристическия пакет в лева;

5. ако прекратяването е под 29 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на програмата!

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

 

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

АЛБАТРОС – 59 ООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 08.01.2020 – застрахователна полица № 03700100002512  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2020 до 10.03.2021 год.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА

  

Полезна информация:

 

Валутeн курс: 1 лев ~ 58 сръбски динара,  Часово време: София – 12 ч.  Белград – 11 ч.

 

ВАЖНО! В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари

  

Информация за предлаганите хотели в Белград

  

Информация за PALACE HOTEL – 4*

 

Разположението на хотел Палас – 4* е това, за което мечтае всеки турист – да бъде в сърцето на стария Белград, да се разхожда по всяко време - без да е зависим от транспорт! Само на крачка от хотела е средновековната крепост и парк „Калемегдан“ с невероятната гледка към река Сава, на точно толкова крачки е и прословутата улица „Княз Михайлова“ – пешеходното ларго на Белград с много магазини, кафенета, изложби, улични артисти и певци. В края на улицата пък е площада на Републиката, пресечете го и за минути сте в бохемската улица „Скадарлия” с култовите белградски кръчми с жива музика, с домовете на велики личности в сръбската културна история. Скадарлия е събирателната точка за: художници, писатели, музиканти, артисти и на местните бохеми, затова и често сравняват Скадарлия с парижкия Монмартър.. От Площада на Републиката започват и улиците „Македонска“ и „Светогорска“…... Настанете се в хотел Палас 4*, бъдете в центъра на празничен Белград!

 

Настаняване в PALACE HOTEL – 4*: хотел Палас 4* е хотел със собствен чар и свое собствено излъчване Проектиран е през 19 в. като първокласна, аристократична сграда в академичен стил с красиви архитектурни елементи. В годините Хотел Палас 4* се доказва с уникалния си стил и гостоприемство, утвърждаващи го като  предпочитан домакин за едни от най-известните личности в европейската и световна политика, култура, наука, изкуство и спорт, посетили Белград. Многократно е и домакин на добре организирани тържества, модни ревюта, театрални представления и концерти класическа музика. Хотел Палас 4* е напълно реновиран през 2009 год. 

 

 

  

 

 

В стаите на PALACE HOTEL – 4*: капацитет на хотела: 71 стаи - двойни и единични, обзаведени с: две отделни легла, едно двойно легло – спалня или с едно единично легло; 15 апартамента, състоящи се от две преходни стаи отделени с врата и телевизор във всяка от стаите с един санитарен възел. Всички стаи и апартаменти в хотела са стилно обзаведени с просторни бани с вана, козметика и сешоар, сателитна телевизия и зареден минибар (заплаща се), телефон, парно отопление и индивидуален климатик. 

 

 

   виновника за вкусна и изобилна храна!                ресторант Класик - вечеря на 30 декември

                     

 

  панорамен ресторант "Белградска панорама" - Новогодишна вечеря под звездите!          

 

        

 

 

Заведения за хранене и развлечения: хотел Палас 4* разполага с два ресторанта: класически - на ниво рецепция, в който се сервират на богат бюфет закуските и стандартната вечеря и панорамен ресторант, разположен на последния етаж с перфектна панорама от птичи поглед към река Сава, мостовете и Нови Белград. В панорамния ресторант се провежда Новогодишната гала вечеря. На разположение на гостите е и банкетна зала, лоби бар, телевизионна зала и 24 часова рецепция. Интернет връзка е налична на територията на целия хотел.

Персоналът на хотела е съставен от професионалисти, което гарантира сигурност, безопасност и уважение към международния етичен и професионален кодекс на хотелиерите.      

                          

 

                                 


                                                             карта център СТАРИ БЕЛГРАД


                                        


 

Цени

Нова година 2021 БЕЛГРАД, хотел PALACE 4* с ПАНОРАМЕН ресторант и Новогодишна вечеря!  

ТОП оферти за Сърбия Нова Година 2021 в центъра на Белград с автобус и собствен транспорт!

  

РЕЗЕРВИРАЙ до 12.10.2020 на ТОП цена 519 лв. пакет: 3 нощувки, 3 закуски, вечеря на 30.12.20 

и ГАЛА вечеря с жива музика и напитки без лимит!

 

 ВАЖНО! Възможност за отпътуване от градовете: Петрич, Сандански, Благоевград и Дупница!

  

За пътуващи със СОБСТВЕН транспорт – отстъпка 30 лева от РЕДОВНИТЕ цени в таблицата!

 

дати на провеждане: 30.12.19 – 02.01.2020

 

Хотели в Белград – PALACE Hotel 4*, вижте хотела тук: https://www.palacehotel.co.rs/

 

 

ПРОМОЦИЯ за пакетна цена на турист, валидна до 12.10.2020 г.:

Ø  легло в двойна/ тройна стая – 519 лв.

Ø  единична стая                      -  519 лв.

Ø  деца до 03.99 г.                    – 215 лв.

Ø  деца 04-11.99 г. в стая с 2ма възр.– 469 лв.

 

РЕДОВНИ цени от 13.10.2020 г.:

Ø  легло в двойна/ тройна стая – 549 лв.

Ø  единична стая        -  549 лв.

Ø  деца до 03.99 г.     – 255 лв.

Ø  деца 04-11.99 г. в стая с 2ма възр.– 499 лв.

 

Пакетната цена е в лева и включва:

Ø  транспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус

Ø  3 нощувки с 3 закуски на богата блок маса в хотел PALACE - 4*

Ø  1 стандартна вечеря без напитки на богата блок маса в хотел Палас; 

Ø  НОВОГОДИШЕН куверт в ресторант „Белградска ПАНОРАМА” в хотел PALACE 4* с богато меню, напитки без лимит: всички видове алкохол от уиски до прословутата дюлева ракия и безалкохолни напитки!!!

Ø  туристическа програма с местен екскурзовод в Белград

Ø  екскурзоводско обслужване

Ø  медицинска застраховка в ЗК „Левинс” с лимит на отговорност – 4000 евро

 

Пакетната цена НЕ включва:

Ø  По желание доплащане за допълнителна (четвърта нощувка със закуска в дата по избор) – 70 лева на турист

Ø  екскурзия до ВОЙВОДИНА с Нови Сад и Сремски Карловци (включена дегустация на 3 вида вина и коняк с погача, сирене и вид месо) – 20 евро при минимум 25 туриста

Ø  круиз по реките: Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод - 15 евро

Ø  застраховка медицински разходи в Чужбина за пътуващите със собствен транспорт

Ø  такса паркинг за пътуващите със собствен транспорт

 

Доплащане: медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” с лимит 4000 евро се доплаща от туристи, които са на възраст 69 год. и над 70 год. - 6 лева!

 

Доплащане: на турист в две посоки, който отпътува от град:

Ø  Петрич и Сандански -20 лева

Ø  Благоевград – 15 лева

Ø  Дупница – 10 лева

  

За пътуващи със СОБСТВЕН транспорт – отстъпка 30 лева от РЕДОВНИТЕ цени!

Туристите със собствен транспорт нямат запазени места в автобуса при задължителната тур.програма. Те могат да се включат в програмата, само ако има свободни места в автобуса.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на почивката: 35 души;

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.

 

няма визови, санитарни или други специфични изисквания за страната

 

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт, за деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

 

Начин на плащане: депозит – 200 лева на турист, доплащане до 12 декември 2020

 

Такси за прекратяване на договора за пътуване:

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване:

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

4. ако прекратяването е от 44 ден до 29 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на туристическия пакет в лева;

5. ако прекратяването е под 29 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на програмата!

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

 

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

АЛБАТРОС – 59 ООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 08.01.2020 – застрахователна полица № 03700100002512  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2020 до 10.03.2021 год.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ХОТЕЛИ

519лв.
Hotel PALACE
Белград, Сърбия
Виж

Допълнителни екскурзии

Полезна информация за автономна провинция Войводина, Сремски Карловци и Нови Сад:

 

ВОЙВОДИНА е област в Северна Сърбия с център Нови Сад. Намира се в Панонската низина и има площ от 21 500 км², с население малко повече от два милиона души, което е етнически разнородно, като над 25 различни групи съставляват около една трета от него. Във Войводина има шест официални езика.

Войводина е съставена от три исторически региона - Банат, Бачка и Срем. Главен град на автономната област е Нови Сад.                       

 

НОВИ САД е столица на Войводина и със своите почти половин милион жители е втори по големина град в Сърбия. Историята на града започва още в бронзовата епоха. Първобитни селища се зараждат на десния бряг на Дунав, на територията на днешния Петроварадин. Статутът на свободен град в кралството пък му дава царица Мария Тереза през 17в. И това допринася за необичаен развой на културни, просветни и художествени дейности. В същия век отваря първата печатница, заедно с модерна книжарница и гимназия. По същото време тръгва модерното литературно списание „Летопис Матице Српске”. В следващия 18 в. Нови Сад се сдобива и със своя Сръбски народен театър. Именно заради приноса към културното развитие на Сърбия – Нови Сад е още наричан – сръбската Атина.


 

                         

 

Площад Слободе (Площадът на свободата), централният площад в сърцето на града е разпознаваем по неоготическата римокатолическа катедрала, носеща името на Мария. За изграждането и в края на 19в. много известни новосадци дават своя принос, а гробове на заслужили аристократични семейства стоят и днес в този храм. На площада се намира и статуята на Светозар Милетич (1826-1901г.), изработена от Иван Мештрович през 1939г. в чест на един от най-перспективните политици на 19 в. Точно зад катедралата е разположена великолепната сграда на Градската община – неоренесансова постройка, копие на сградата на Градската община в австрийския град Грац. На „Змай Йовина” улица, която днес е препълнена с чудесни места за отмора, се намира Владичанският дворец, проектиран в еклектична смес от стилове. Зад него, в самото начало на Пашичева улица се намира и сръбската съборна църква, в чиято порта се намира заветен кръст от червен мрамор.

                 

Петроварадинската крепост е най-атрактивният паметник на културата и историята на града. Австрийците са я изградили като военно укрепление, за да подсилят отбраната на града. Необичайната си извисеност над реката, Петроварадинската крепост дължи на високата скала, която се издига над Дунав. С четири етажа под земята, 16.5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12000 бойници и 13 порти, е наречена Гибралтар на Дунава.


 

                 

  

СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ е един от най-важните духовни и културни градове на Сърбия, отстои само на 70 км. от столицата на Сърбия – Белград, а разположението му на десния бряг на река Дунав и по склоновете на Националния парк Фрушка гора, сред масиви от лозя, допринася за хармонично единство на културно и природно наследство.

От 1713 година, това място е било седалището на сръбските архиепископи, така че не се изненадвайте, ако сред морето от туристи от различни страни, забележите и черните дрехи на православни свещеници, дошли да посетят Патриаршията, която днес е седалище на Епископа на Срем. Заради намиращата се тук Патриаршия, Сремски Карловци е още наричан – „Рим на сръбската православна църква“.


                                

  

Сремски Карловци е известен и с подписаният тук Карловацки мирен договор през 1699 между турци, поляци, венецианци и австрийци. Мястото е увековечено с изграждането на кръгла сграда наречена – Параклис на мира, която е била с 4 входа и 4 врати, по една за всяка от преговарящите страни.

Сремски Карловци е също така известен и със своя принос към учебниците по история. През 1761 година Паисий Хилендарски преди да се отправи към Света Гора, също посещава този известен православен център, за да проучи още източници за историята на българите и открива ценни факти в трудовете на Мавро Орбини.

Сремски Карловци е особено известен и с добрите си вина и мед ( дегустация на три вина и коняк  с хапки: погача, сирене и вид месо се включва в екскурзията)

Града се слави и с местния десерт „kuglof“ (вид пай плодов или с други подправки), с традиционни сувенири приготвени от керамика, бродерии и др.

 

 

Информация за забележителностите на Белград:


 

             
 

Църквата Свети Сава е най-големият православен храм на Балканите, катедралата на сръбската Православна църква. Тя е повлияна от храма Света София в Истанбул и е неотменима част от съвременния облик на Белград и една от главните забележителности на сръбската столица. Изграждането й започва едва през 1894г и през всички предстоящи години поема безброй промени в архитектурен план. Този храм – п