ДЕСТИНАЦИИ
БЪЛГАРИЯ
ГЪРЦИЯ
ТУРЦИЯ
LAST MINUTE оферти
Почивка Великден

Нова Година Last Minute оферти спа хотели| Изгодни СПА оферти за Македония Струмица хотел Сириус 4* собствен транспорт

СТРУМИЦА за Нова Година 2021 в Македония хотел СИРИУС 4* Струмица Нова Година СПА хотел
Маршрут:
Македония: Струмица Hotel SIRIUS 4* -Петрич - Рупите
Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Вид транспорт:
Собствен транспорт
РЕЗЕРВИРАЙ
или се обади на тел.: 0887 509 710
Принтирай
Изпрати на приятел
Програма
Цени
Хотели
Допълнителни екскурзии

 

СТРУМИЦА за Нова Година 2021 в Македония хотел СИРИУС 4* Струмица Нова Година СПА хотел

  

Нова Година СПА ПРОМОЦИИ  при депозит до 30 Октомври 475 леваСОБСТВЕН транспорт! 

 

ТОП оферта за Новогодишен СПА пакет 2021 с включени:

 • 3 нощувки, 3 закуски, 2 стандартни вечери, НОВОГОДИШНА вечеря с включени напитки, жива музика всяка вечер и безплатен СПА център!

 

хотели в Струмица – СПА хотел Сириус 4*, вижте хотела тук:  http://www.hotel-sirius.com.mk/

  

Новогодишен пакет 2021 задължително с минимум ТРИ нощувки за дати: по ВАШ ИЗБОР! 


 

предимства на програмата:

 

 • Вече единадесет години винаги доволни туристи от нашият избор - СПА хотел „Сириус” 4* в Струмица, Македония!

 

 • СПА хотел Сириус 4* е оазис на спокойствието, сред прекрасен парк и красива  панорама към окръжаващите го планини.

 

 • СПА и УЕЛНЕС център СИРИУС e с площ от 1500 кв.м. и предлага: басейн с олимпийски размери джакузи, фитнес, турска баня, парна баня, инфра ред сауна, финландска сауна, солена баня „Мъртво море“, 6 масажни и един витаминен бар, което е безспорно предимство в избора Ви на  пакет в почивните дни за Нова Година 2021 година!

 

 • Близка дестинация само на 230 километра южно от София; вкусна кухня и позната македонска забавна и народна музика.

  

Примерна програма за Вашето пътуване:


1 ден: София – Хераклея Синтика - Рупите – Струмица

Най-удобният и скоростен маршрут за пътуване до Р. Северна Македония, Струмица и СПА хотел „Сириус” 4* е по магистрала „Струма” през град Петрич с пресичане на границата при КПП Златарево/ КПП Ново село. Препоръчваме Ви попътна разходка в античния град Хераклея Синтика - един от най-големите градски центрове по нашите земи, който по думите на доц. д-р Вагалински със запазената си архитектура може да си съперничи с Ефес!

Разкопките на антична Хераклея Синтика се намират недалеч от град Петрич в подножието на Кожух планина и по протежението на Средна Струма. В наши дни Хераклея Синтика е вече на 2000 години, град с много дълга история, обхващаща периода IV век пр. Хр. – IV в. сл. Хр.. През 2020 год. предстоят проучвателни разкопки в търсене на храма на Херакъл, чието име носи града, и за чието съществуване вече са намерени достатъчно доказателства...   

Кратка кафе пауза ще Ви зареди с енергия в местността Рупите-свято място, скътано в пазвата на единствения съществувал някога в България вулкан - Кожух. Навсякъде из кратера извират множество горещи минерални извори с високо съдържание на сяра, подходящи както за провеждане на лечебни процедури, така и за отглеждане на зелени водорасли в образувалите се поточета. Мястото е прочуто със своята естествена концентрация на космическа енергия – причина, заради която прочутата българска пророчица Ванга избра последният й дом да бъде тук, а така също и да бъде място за съградения от нея храм ”Света Петка“, привличащ поклонници от цяла България.

В ранния след обяд, след 13:00 часа (българско време) можете да се настаните в СПА хотел „Сириус” 4*.  Свободно време за релаксация и възползване от СПА центъра на хотела. Вечеря. Нощувка.

 

2 ден: Струмица

Закуска. В този ден можете да се разходите в околностите на Струмица и древните византийски манастири: ”Свети Леонтий” в село Водоча и манастира ”Св.Богородица Милостива” в село Велюса. Ако искате да обядвате извън комплекса – препоръчваме рибен ресторант „Пеликатник”, разположен на около 1 км. от хотел „Сириус” 4* по пътя за Струмица. Опитайте рибна супа и Краб (шаран), които майсторски приготвят в този ресторант! 

В 20:00 часа (македонско време) Тържествена Новогодишна Вечеря с включени напитки (аперитив – 100 мл., вино бяло/ червено – 200 мл., 1 бр. безалкохолно и вода)  в ресторанта на хотела в компанията на професионален оркестър с известни македонски певци, който ще ни поднесе разнообразни стилове музика за всеки вкус.

00.00 часа ЧЕСТИТА НОВАТА 2021 ГОДИНА!

Нощувка.

 

3 ден: Струмица

Късна закуска. Свободен ден за СПА развлечения и почивка. Вечеря. Нощувка.

 

4 ден: Струмица – Самуилова крепост - Петрич – София

Закуска. Свободно време до обяд. Освобождаване на хотела в 12:00 часа (македонско време) и отпътуване. По обратния път можете да посетите Национален парк-музей ”Самуилова крепост”, да   се разходите в град Петрич и да посетите градския музей, в който са изложени и находките от античния град Хераклея Синтика.

 

ПРОМО цена на турист със СОБСТВЕН транспорт, валидна до 30 Октомври:

 •       на турист в двойна/ тройна стая – 475 лв.
 •       дете 03 – 11.99 г. с двама възрастни в стая – 265 лв.

 

РЕДОВНИ цени, валидни от 02 Ноември:

 • на турист в двойна/ тройна стая – 499 лв.
 • дете 03 – 11.99 г. с двама възрастни в стая – 299 лв.

 

Забележка: деца до 03 години, не ползват легло и стол в ресторанта за тържествената вечер

 

Пакетната цена включва:

 •    3 нощувки със закуски в СПА хотел СИРИУС-4*- http://www.hotel-sirius.com.mk/
 •    2 стандартни вечери без напитки на 30.12. 20 и 01.01.21
 •   Новогодишна вечеря с богато меню и включени напитки: 100 ml гроздова ракия от Тиквеш; 0,200 ml вино – бяло или червено от Тиквеш, безалкохолна напитка и вода;
 •  Жива музика във всички вечери на престоя
 •  Безплатно ползване на всички съоръжения в СПА центъра на хотела
 •  

Пакетната цена НЕ включва:

 • По желание доплащане за допълнителна нощувка със закуска и вечеря (в дата по избор) – 160 лв. цена за двойна стая
 • Спа процедури (масажи) по желание
 • Представител от агенцията

 

Необходими документи:

 • валидна лична карта или задграничен паспорт;
 • за деца под 18 годинипътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие) за тяхното съгласие детето да напусне България;
 • за деца под 18 години, чийто родители са със различни фамилни имена, се изисква акт за раждане на детето (оригинал + 1фотокопие) за да се удостовери, че то е придружавано и от двамата си родители

 

Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни.

 

Начин и срок на заплащане: При записване – 200 лева депозит; остатъкът – до 12 декември.  

 

Програмата е потвърдена и няма изискване за минимален брой туристи!

 

Такси за прекратяване на договора за пътуване:

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване: 

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

4. ако прекратяването е от 44 ден до 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на туристическия пакет в лева;

5. ако прекратяването е под 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

АЛБАТРОС – 59 ООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 08.01.2020 – застрахователна полица № 03700100002512  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2020 до 10.03.2021 год.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА

 

Полезна информация:

 

Валута: 31 денара = 1 лев ; България 12:00 часа – Македония 11:00 часа


           ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛ „СИРИУС”4* - https://www.hotel-sirius.com.mk/


 Местоположение на хотел Сириус 4* Струмица: хотелът е разположен недалеч от град Струмица и на международен кръстопът: на 20 км от границата с България и на 30 км от границата с Гърция. Хотел „Сириус“ 4* предлага на своите гости, релаксиращата атмосфера на красивия си собствен парк с богата средиземноморска растителност и прекрасна гледка към окръжаващите го планини – идеално място за отдих;

На територията на хотел Сириус 4* Струмица: красива богато озеленена, остъклена и отоплена тераса - ресторант „Елегант“ с капацитет 150 места, Кристална зала с капацитет до 500 места, лоби бар, конгресен център, бизнес клуб и безплатен за гостите на хотела паркинг.

Новооткритият модерен СПА център - SIRIUS SPA, на Балканските СПА Награди, които се проведоха за първи път на 31 август 2012 година в гр. Кюстендил, взе наградата за най-динамично развиващ се СПА център с най – големи инвестиции.

Уникалното СПА е с площ 1500 кв.м. и разполага с: олимпийски басейн, джакузи, фитнес, турска баня, парня баня, инфра ред сауна, финландска сауна, солена баня „Мъртво море“, 6 масажни и един витаминен бар. Работи се само с продукти на елитната козметика Talgo. СПА центърът работи всекидневно от 7 сутринта до 19ч. и задоволява капризите и на най-претенциозните клиенти. 

Настаняване в хотел Сириус 4* Струмица: – капацитет 120 помещения, от които: 60 стаи с голямо двойно легло; 55 стаи с две легла и 7 апартамента.

Всяка стая разполага със: комфортни легла и мебели, сателитна телевизия, мини бар, телефони с директно избиране, безплатен безжичен интернет, централен климатик, просторен собствен  санитарен възел със сушуар и балкон с изглед към прекрасно уредения парк или планина.

 

 

 

 

                                                                              

         

 

 

ПРОГРАМА

 

СТРУМИЦА за Нова Година 2021 в Македония хотел СИРИУС 4* Струмица Нова Година СПА хотел

  

Нова Година СПА ПРОМОЦИИ  при депозит до 30 Октомври 475 леваСОБСТВЕН транспорт! 

 

ТОП оферта за Новогодишен СПА пакет 2021 с включени:

 • 3 нощувки, 3 закуски, 2 стандартни вечери, НОВОГОДИШНА вечеря с включени напитки, жива музика всяка вечер и безплатен СПА център!

 

хотели в Струмица – СПА хотел Сириус 4*, вижте хотела тук:  http://www.hotel-sirius.com.mk/

  

Новогодишен пакет 2021 задължително с минимум ТРИ нощувки за дати: по ВАШ ИЗБОР! 


 

предимства на програмата:

 

 • Вече единадесет години винаги доволни туристи от нашият избор - СПА хотел „Сириус” 4* в Струмица, Македония!

 

 • СПА хотел Сириус 4* е оазис на спокойствието, сред прекрасен парк и красива  панорама към окръжаващите го планини.

 

 • СПА и УЕЛНЕС център СИРИУС e с площ от 1500 кв.м. и предлага: басейн с олимпийски размери джакузи, фитнес, турска баня, парна баня, инфра ред сауна, финландска сауна, солена баня „Мъртво море“, 6 масажни и един витаминен бар, което е безспорно предимство в избора Ви на  пакет в почивните дни за Нова Година 2021 година!

 

 • Близка дестинация само на 230 километра южно от София; вкусна кухня и позната македонска забавна и народна музика.

  

Примерна програма за Вашето пътуване:


1 ден: София – Хераклея Синтика - Рупите – Струмица

Най-удобният и скоростен маршрут за пътуване до Р. Северна Македония, Струмица и СПА хотел „Сириус” 4* е по магистрала „Струма” през град Петрич с пресичане на границата при КПП Златарево/ КПП Ново село. Препоръчваме Ви попътна разходка в античния град Хераклея Синтика - един от най-големите градски центрове по нашите земи, който по думите на доц. д-р Вагалински със запазената си архитектура може да си съперничи с Ефес!

Разкопките на антична Хераклея Синтика се намират недалеч от град Петрич в подножието на Кожух планина и по протежението на Средна Струма. В наши дни Хераклея Синтика е вече на 2000 години, град с много дълга история, обхващаща периода IV век пр. Хр. – IV в. сл. Хр.. През 2020 год. предстоят проучвателни разкопки в търсене на храма на Херакъл, чието име носи града, и за чието съществуване вече са намерени достатъчно доказателства...   

Кратка кафе пауза ще Ви зареди с енергия в местността Рупите-свято място, скътано в пазвата на единствения съществувал някога в България вулкан - Кожух. Навсякъде из кратера извират множество горещи минерални извори с високо съдържание на сяра, подходящи както за провеждане на лечебни процедури, така и за отглеждане на зелени водорасли в образувалите се поточета. Мястото е прочуто със своята естествена концентрация на космическа енергия – причина, заради която прочутата българска пророчица Ванга избра последният й дом да бъде тук, а така също и да бъде място за съградения от нея храм ”Света Петка“, привличащ поклонници от цяла България.

В ранния след обяд, след 13:00 часа (българско време) можете да се настаните в СПА хотел „Сириус” 4*.  Свободно време за релаксация и възползване от СПА центъра на хотела. Вечеря. Нощувка.

 

2 ден: Струмица

Закуска. В този ден можете да се разходите в околностите на Струмица и древните византийски манастири: ”Свети Леонтий” в село Водоча и манастира ”Св.Богородица Милостива” в село Велюса. Ако искате да обядвате извън комплекса – препоръчваме рибен ресторант „Пеликатник”, разположен на около 1 км. от хотел „Сириус” 4* по пътя за Струмица. Опитайте рибна супа и Краб (шаран), които майсторски приготвят в този ресторант! 

В 20:00 часа (македонско време) Тържествена Новогодишна Вечеря с включени напитки (аперитив – 100 мл., вино бяло/ червено – 200 мл., 1 бр. безалкохолно и вода)  в ресторанта на хотела в компанията на професионален оркестър с известни македонски певци, който ще ни поднесе разнообразни стилове музика за всеки вкус.

00.00 часа ЧЕСТИТА НОВАТА 2021 ГОДИНА!

Нощувка.

 

3 ден: Струмица

Късна закуска. Свободен ден за СПА развлечения и почивка. Вечеря. Нощувка.

 

4 ден: Струмица – Самуилова крепост - Петрич – София

Закуска. Свободно време до обяд. Освобождаване на хотела в 12:00 часа (македонско време) и отпътуване. По обратния път можете да посетите Национален парк-музей ”Самуилова крепост”, да   се разходите в град Петрич и да посетите градския музей, в който са изложени и находките от античния град Хераклея Синтика.

 

ПРОМО цена на турист със СОБСТВЕН транспорт, валидна до 30 Октомври:

 •       на турист в двойна/ тройна стая – 475 лв.
 •       дете 03 – 11.99 г. с двама възрастни в стая – 265 лв.

 

РЕДОВНИ цени, валидни от 02 Ноември:

 • на турист в двойна/ тройна стая – 499 лв.
 • дете 03 – 11.99 г. с двама възрастни в стая – 299 лв.

 

Забележка: деца до 03 години, не ползват легло и стол в ресторанта за тържествената вечер

 

Пакетната цена включва:

 •    3 нощувки със закуски в СПА хотел СИРИУС-4*- http://www.hotel-sirius.com.mk/
 •    2 стандартни вечери без напитки на 30.12. 20 и 01.01.21
 •   Новогодишна вечеря с богато меню и включени напитки: 100 ml гроздова ракия от Тиквеш; 0,200 ml вино – бяло или червено от Тиквеш, безалкохолна напитка и вода;
 •  Жива музика във всички вечери на престоя
 •  Безплатно ползване на всички съоръжения в СПА центъра на хотела
 •  

Пакетната цена НЕ включва:

 • По желание доплащане за допълнителна нощувка със закуска и вечеря (в дата по избор) – 160 лв. цена за двойна стая
 • Спа процедури (масажи) по желание
 • Представител от агенцията

 

Необходими документи:

 • валидна лична карта или задграничен паспорт;
 • за деца под 18 годинипътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие) за тяхното съгласие детето да напусне България;
 • за деца под 18 години, чийто родители са със различни фамилни имена, се изисква акт за раждане на детето (оригинал + 1фотокопие) за да се удостовери, че то е придружавано и от двамата си родители

 

Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни.

 

Начин и срок на заплащане: При записване – 200 лева депозит; остатъкът – до 12 декември.  

 

Програмата е потвърдена и няма изискване за минимален брой туристи!

 

Такси за прекратяване на договора за пътуване:

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване: 

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

4. ако прекратяването е от 44 ден до 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на туристическия пакет в лева;

5. ако прекратяването е под 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

АЛБАТРОС – 59 ООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 08.01.2020 – застрахователна полица № 03700100002512  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2020 до 10.03.2021 год.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА

 

Полезна информация:

 

Валута: 31 денара = 1 лев ; България 12:00 часа – Македония 11:00 часа


           ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛ „СИРИУС”4* - https://www.hotel-sirius.com.mk/


 Местоположение на хотел Сириус 4* Струмица: хотелът е разположен недалеч от град Струмица и на международен кръстопът: на 20 км от границата с България и на 30 км от границата с Гърция. Хотел „Сириус“ 4* предлага на своите гости, релаксиращата атмосфера на красивия си собствен парк с богата средиземноморска растителност и прекрасна гледка към окръжаващите го планини – идеално място за отдих;

На територията на хотел Сириус 4* Струмица: красива богато озеленена, остъклена и отоплена тераса - ресторант „Елегант“ с капацитет 150 места, Кристална зала с капацитет до 500 места, лоби бар, конгресен център, бизнес клуб и безплатен за гостите на хотела паркинг.

Новооткритият модерен СПА център - SIRIUS SPA, на Балканските СПА Награди, които се проведоха за първи път на 31 август 2012 година в гр. Кюстендил, взе наградата за най-динамично развиващ се СПА център с най – големи инвестиции.

Уникалното СПА е с площ 1500 кв.м. и разполага с: олимпийски басейн, джакузи, фитнес, турска баня, парня баня, инфра ред сауна, финландска сауна, солена баня „Мъртво море“, 6 масажни и един витаминен бар. Работи се само с продукти на елитната козметика Talgo. СПА центърът работи всекидневно от 7 сутринта до 19ч. и задоволява капризите и на най-претенциозните клиенти. 

Настаняване в хотел Сириус 4* Струмица: – капацитет 120 помещения, от които: 60 стаи с голямо двойно легло; 55 стаи с две легла и 7 апартамента.

Всяка стая разполага със: комфортни легла и мебели, сателитна телевизия, мини бар, телефони с директно избиране, безплатен безжичен интернет, централен климатик, просторен собствен  санитарен възел със сушуар и балкон с изглед към прекрасно уредения парк или планина.

 

 

 

 

                                                                              

         

 

 

Цени

СТРУМИЦА за Нова Година 2021 в Македония хотел СИРИУС 4* Струмица Нова Година СПА хотел

  

Нова Година СПА ПРОМОЦИИ  при депозит до 30 Октомври 475 леваСОБСТВЕН транспорт! 

 

ТОП оферта за Новогодишен СПА пакет 2021 с включени:

ü  3 нощувки, 3 закуски, 2 стандартни вечери, НОВОГОДИШНА вечеря с включени напитки, жива музика всяка вечер и безплатен СПА център!

 

хотели в Струмица – СПА хотел Сириус 4*, вижте хотела тук:  http://www.hotel-sirius.com.mk/


 

Новогодишен пакет 2021 задължително с минимум ТРИ нощувки за дати: по ВАШ ИЗБОР! 


 

ПРОМО цена на турист със СОБСТВЕН транспорт, валидна до 30 Октомври:

ü на турист в двойна/ тройна стая – 475 лв.

ü дете 03 – 11.99 г. с двама възрастни в стая – 265 лв.

 

РЕДОВНИ цени, валидни от 02 Ноември:

ü на турист в двойна/ тройна стая – 499 лв.

ü дете 03 – 11.99 г. с двама възрастни в стая – 299 лв.

 

Забележка: деца до 03 години, не ползват легло и стол в ресторанта за тържествената вечер

 

Пакетната цена включва:

ü 3 нощувки със закуски в СПА хотел СИРИУС-4*- http://www.hotel-sirius.com.mk/

ü 2 стандартни вечери без напитки на 30.12. 19 и 01.01.20

ü Новогодишна вечеря с богато меню и включени напитки: 100 ml гроздова ракия от Тиквеш; 0,200 ml вино – бяло или червено от Тиквеш, безалкохолна напитка и вода;

ü Жива музика във всички вечери на престоя

ü Безплатно ползване на всички съоръжения в СПА центъра на хотела

 

Пакетната цена НЕ включва:

ü  По желание доплащане за допълнителна нощувка със закуска и вечеря (в дата по избор) – 160 лв. цена за двойна стая

ü  Спа процедури (масажи) по желание

ü  Представител от агенцията

 

Необходими документи:

ü  валидна лична карта или задграничен паспорт;

ü  за деца под 18 годинипътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие) за тяхното съгласие детето да напусне България;

ü  за деца под 18 години, чийто родители са със различни фамилни имена, се изисква акт за раждане на детето (оригинал + 1фотокопие) за да се удостовери, че то е придружавано и от двамата си родители

ü  Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни.

 

Начин и срок на заплащане: При записване – 200 лева депозит; остатъкът – до 12 декември.  

 

Програмата е потвърдена и няма изискване за минимален брой туристи!

 

Такси за прекратяване на договора за пътуване:

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване: 

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

4. ако прекратяването е от 44 ден до 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на туристическия пакет в лева;

5. ако прекратяването е под 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

АЛБАТРОС – 59 ООД, притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 08.01.2020 – застрахователна полица № 03700100002512  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2020 до 10.03.2021 год.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА

 

ХОТЕЛИ

475лв.
SPA Hotel SiRIUS 4*
Струмица, Македония
Виж

Допълнителни екскурзии

Полезна информация за  близката  и малко позната дестинация – СТРУМИЦА

 

                                                                         Новогодишна СТРУМИЦА

 

         

 

Струмица – наричана в древността Астарион и Тиверопол е древно селище на „Царевите кули”, на звездите, на Светата Дева, на карнавалите, на първите християни, на ослепените самуилови войни, на мъченичеството и православните ценности. Градът е древен, но жив и младолик, даващ подслон на хиляди поколения и родове, натрупал хиляди пластове история, отпечатал хиляди човешки съдби.

Струмица е само на 210 км разстояние от София, разположен на 256 м.надморска височина в красивата Струмишка котловина, заобиколена от планините: Беласица, Огражден и Еленица.

Крепост „Цареви кули”- е разположена на хълма южно от град Струмица. Мястото е било лесно за отбрана поради факта, че е оградено отвсякъде със стръмнини. Крепостта е играла важна роля в отбранителната система на Беласишката битка през 1014 г. за разлика от други твърдини, крепостта над Струмица не е била завладяна от византийския император Василий ІІ. В момента крепостта се реставрира и все още не е готов пътя до нея.

  

     
 

Църква "Света Богородица милостива", с. Велюса

Средновековна църква, разположена е на 7 км от Струмица, в с. Велюса. Църквата заема важно място в религиозния и духовен живот на югоизточна част на Македония.  По запазените надписи върху двата архитрава се съди, че църквата е основана от монаха Мануил. Той идва във Велюса от Халкидонския манастир "Св. Авксентий" в Мала Азия.

Манастирът "Света Богородица милостива" е разположен върху варовикова скала на северния склон на планината Еленица. По-късно името на манастира е използвано като основа за днешното име на селището.

 

        Комплексът църкви "Свети Леонтий" в с. Водоча

Разположен е на 4 км от Струмица. Състои се от три църкви – източна, западна и средна. Има три фази в изографисването на интериора. Има архитектурни останки, допълнителни постройки и манастирски комплекс, столова, стопански гради, две бани и многопластов християнски некропол. От ранния християнски период са запазени части от основите на базилика с мраморна декорация, датиращи от V и VІ век.Църквата е била разрушена по време на царуването на цар Самуил, но след това е възстановена. Като епископска църква се споменава в хартите на Василий ІІ от 1018 г. Апсидата на олтара й заедно с проскомидията и дякониконът се пазят и до днес. Средната куполна църква от комплекса на Вадоча е построена в началото на ХІІ век. Некрополът, разположен в югозападната и северозападната част, също отразява богатия духовен и културен живот в тези територии. Разкрити са над 1000 гроба с бижута и керамика, датиращо между ХІV и ХІХ в.

 

 

                  

 

ИЗПРАТИ   ЗАПИТВАНЕ