ДЕСТИНАЦИИ
БЪЛГАРИЯ
ГЪРЦИЯ
ТУРЦИЯ
LAST MINUTE оферти
Почивка Великден

ВЕЛИКДЕН 2021 оферти СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4* Албания екскурзия Тирана!

ВЕЛИКДЕН 2021 оферти СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4* Албания екскурзия Тирана!
Продължителност:
4 дни / 3 нощувки
Вид транспорт:
Автобус
РЕЗЕРВИРАЙ
или се обади на тел.: 0887 509 710
Принтирай
Изпрати на приятел
Програма

 

ВЕЛИКДЕН 2021 оферти СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4* Албания екскурзия Тирана!

 

ТОП Великденски СПА пакет в СПА хотел в ЦЕНТЪРА на ТИРАНА- ТОП оферта 399 лв.!

  

Уникално пътуване до Албания по МАГИСТРАЛА „Пътят на нацията” през Скопие, през

 

 КОСОВО и Призрен - земята на българите ГОРАНИ до Тирана, Дуръс и столицата на илирите - ШКОДРА!

 

Предимства на програмата:

Уникален и различен маршрут до Албания и столицата Тирана по магистрален път!

Настаняване в центъра на столицата Тирана в най – новия й СПА хотел от верига VH

Празнична Великденска литургия в четвъртия по големина в Европа православен храм „Възкресение” в столицата Тирана

Разходка в подножието на ШАР планина в царския град ПРИЗРЕН!

 

Бонус!

Пътешествие с най-дългия кабелен лифт на Балканите „Dajti Ekspres” до белите дробове на столицата Тирана, планината Dajti – там, където земята среща небето!

 

Бонус!

Разходка в град Призрен, Косово – земята на българите ГОРАНИ, открили за света бозата и бюрека!

 

Хотели в Тирана, VH EUROSTAR TIRANA CONGRESS & SPA 4*, виж тук:

https://vh-hotels.com

 

1 ден (петък): София – КПП Гюешево – Скопие – Призрен – Кукъс – Тирана

Сутринта в 06:00 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара по маршрута ни до Тирана и Адриатическо море в Албания.

Половината от маршрута, който сме избрали е по магистрален път, включвайки и най-новата магистрала, свързваща столицата на Северна Македония – Скопие с Косово и Адриатическо море.

Албанците именуваха магистралата „Пътят на Нацията” - име, което в исторически план за  българите звучи свойски – та, нали пътят до Адриатика е път през територии, които са били част от българската държава векове наред. И днес в Косово до Призрен и в Албания до Кукъс има българско присъствие, това на българите – горани.  

В късен след обяд пристигане в столицата Тирана и настаняване в СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4* - най-новият хотел в албанската столица от веригата VH, централно разположен и само на 1500 м. от забележителностите й. Свободно време. Вечеря. Нощувка. 

 

2 ден (събота): Тирана – Дуръс – Тирана

Закуска. Добро утро от центъра на албанската столица Тирана!

Вероятно мнозина в екскурзии предишни вече са „препуснали” за 2-3 часа през центъра на албанската столица, събирайки набързо впечатления.. В тази програма изборът на СПА хотел в сърцето на Тирана е истинска възможност да опознаете и усетите града във всеки един час от денонощието, да съчетаете любознателност с релакс и почивка в спа зоната на модерния хотелски комплекс.

Сутринта в 10:00 часа начало на разходката с местен екскурзовод в Тирана, в която няма да се ограничим с традиционно изброените обекти в повечето предлагани туристически програми, но ще ви покажем и новооткритите музеи като: „Къщата на листата” - най-новият и може би най-интригуващ музей в Албания, считан за еквивалент на щаба на Щази в бивша Източна Германия; ще ви покажем бункерите на властта, до които от 2015 година насам вече и местни и туристи могат да се докоснат отблизо:  Бунк Арт 1 и Бунк арт 2 .  Първият музей е с площ 3000 м2 и е разположен на цели пет етажа под земята, вторият музей е в самия център под сградите на министерствата с площ от 1000 м2 и цели 25 стаи…

Имаме достатъчно време, за да посетим Православната Автокефална църква на Албания – „Възкресение”, четвърти по големина православен храм в Европа! Храмът с впечатляващите  размери от 1660 м. площ, висок 32,2 приказно прозрачен стъклен купол и 46 метра висока камбанария  е построен по подобие на великолепната църква „Света София” в Истанбул и пази светите мощи на Св. Йоан Владимир и Св. Кузма Етолийски.

Любопитни ли сте да се озовете в автентична атмосфера на отминали времена, отпивайки ароматно кафе?

Заповядайте, знаем къде е мястото - Komiteti-Kafe Muzeum и означава: кафене и музей едновременно! Това е едно от малкото места, където ще откриете всичко: автентична атмосфера създадена от мебелировката, дъхаво кафе или чай и специални десерти като “karamele Zana” - хит през 70-те, това е и единственото място в Тирана, което има в асортимента си 18 вида различни „raki“ - известна алкохолна напитка в Албания.

Кулминация в усещането за Тирана, столица в държавата на орлите е нашият БОНУС - орлов поглед оттам, където във високото си дават среща земята и небето – планината Dajti!

Завръщане в хотела и свободно време. В късния след обяд по желание и срещу доп. заплащане: ви предлагаме романтика по залез слънце на Адриатическо море в Дуръс или още Драч, както е по-известен сред нас българите. Вечеря. По желание посещение на Празнична Великденска  литургия. Нощувка.  

 

3 ден (неделя): Тирана – Шкодра – Круя – Тирана

Закуска. Свободен ден в столицата Тирана или по желание и срещу доп. заплащане: ще ви пренесем в приказния свят на илирийските племена лабеати и ардиеи в отминали времена  на великата кралица Теута, ще надникнем в победоносната битка на цар Самуил и ще разкажем за знатният му пленник и бъдещ зет – Св. Йоан Владимир…

Сетивата си ще възнаградим с дивната гледка към Шкодренското езеро „разплело косите си разкошни” в реките Дрин, Бояна и Морача - приказка в синьо, дала защита на Скутари, Скадар и още Шкодра – все имена на един град важен за всички времена..

Надникваме в пъстрия калейдоскоп Шкодра и едно след друго опознаваме безценните му камъчета, които откриваме: в крепостта на невестата Розафа, в драгоценното съжителство на  храмове от религии различни: католическата катедрала „Св.Стефан” – закрилник на града и  православната катедрала „Рождество Христово”, църквата на францисканците и джамията на мюсюлманите, в магията на фотографията – памет съхранена от Пиетро Маруби в музея фотогалерия, в магията на фабриката, където се изработват карнавалните маски на Венеция…

И накрая за разкош ще добавим към цветния калейдоскоп на Шкодра и усещане за  традиционен аромат и вкус, който във въздуха разнасят гостилници и кафенета и подканват ни за кратка пауза, изпъстряйки пешеходната променада в стария град.

Напускаме Шкодра, за да добавим още впечатления от красива природа, смелост и родолюбие, отправяйки се към крепостта-замък в илирийския град Lissus (днешен гр. Круя), столицата на Георг Скендербег..

При възможност и достатъчно време ще добавим към вълшебството на деня и захождащото слънце в Адриатическо море в курорта Шенгин – курорт непознат на българския турист!

Завръщане в Тирана и хотела. Вечеря. Нощувка.

 

4 ден (понеделник): Тирана – Призрен – София

Закуска. В 09:00 часа сутринта освобождаване на хотела и отпътуване за България. Бонус!

Зареждаща попътна разходка в илирийското царство Дардания (днешно Косово) в града на царете - Призрен под Шар планина!  

Ще се разходим в подножието на Шар планина, онази същата планина, за която пее уникалната Стефка Съботинова в песента „Притури се планината“ и мислено и на глас, ще благодарим на българите горани затова, че съхраниха през вековете и далеч от Родината - българският език и традициите на  българския фолклор в песни като „Се навади Шар планина„ за да послужи тя за прототип на песента изпълнявана от великият български глас ..

И още спомени за Призрен ще изплуват, разхождайки се покрай река Призренска Бистрица за славни години от Първото българско царство и кога е била създадена Призренската българска епископия към Охридската архиепископия, ще си спомним за въстанието на Георги Войтех и как коронован е в Призрен българският цар Петър III (Константин Бодин), ще си спомним и цар Константин Тих, включил отново Призрен в границите на Търновското царство, ще „чуем” и стъпките на цар Фердинад тук през 1915 год…

Свободно време, за да се подкрепим с вкусен бюрек и чаша боза – удоволствие за ценители, което българите горани подариха на света.

Пристигане в София късно вечерта.

 

ПРОМО цена при внесен депозит до 26 Март:      

 • На турист в двойна стая                       – 399 лв.
 • Единична стая                                      - 499 лв.
 • Трети възрастен                                   - 369 лв.
 • Дете до 10 год. с 2ма възрастни в стая – 299 лв.

 

Редовни цени от 29 Март: 

 • На турист в двойна стая                       – 429 лв.
 • Единична стая                                      - 529 лв.
 • Трети възрастен                                   - 389 лв.
 • Дете до 10 год. с 2ма възрастни в стая – 329 лв.

 

Пакетната цена включва:

Транспорт с лицензиран автобус за пътуване в Чужбина

3 нощувки със закуски и вечери в центъра на Тирана, СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4*

Ползване на спа зона в хотела

Туристическа програма с местен екскурзовод в столицата Тирана

Бонус! Изкачване с кабелен лифт „Dajti Ekspres” до планината Дайти

Бонус! Разходка и престой в Косово в града на царете Призрен

Застраховка помощ при пътуване в Чужбина с лимит 4000 евро в ЗК „Левинс”

Водач от агенцията по време на пътуването

 

Пакетната цена НЕ включва:

Полудневна екскурзия с местен екскурзовод до Дуръс – 10 евро (при минимум записани 15 туриста)

Целодневна екскурзия с местен екскурзовод до Шкодра и Круя – 20 евро (при минимум записани 15 туриста)

Спа процедури (масажи) в СПА центъра на хотела

входни такси за обекти и музеи посещавани по желание

 

Доплащане:  медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” с лимит 4000 евро се доплаща от туристи, които са на възраст 69 год. и над 70 год. - 6 лева!

 

Отстъпки: за пътуващи със собствен транспорт се приспадат 25 лева от цената! 

 

Забележка: за пътуващите със собствен транспорт в цената не е включена мед. застраховка помощ при пътуване в Чужбина и екскурзионна програма с автобуса!

 

Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт. За непълнолетни – нотариално заверена декларация от непътуващия родител/ите в 2 екземпляра оригинал и ксеро копие.

 

Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни. 

 

Начин и срок на заплащане: При записване 1-ва вноска 30 %; остатъкът – 14 дни преди отпътуване. 

 

Пътуването се осъществява при минимум 35 плащащи.

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване.

 

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на програмата!

 

Стандартни такси за прекратяване на договора за пътуване:

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване: 

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

4. ако прекратяването е от 44 ден до 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на туристическия пакет в лева;

5. ако прекратяването е под 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

 

Туроператорът притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 07.01.2021,  застрахователна застрахователна полица № 03700100003100  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2021 до 10.03.2022 год.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ към офертата

 

Полезна информация:

Валута: 1 лев = 70,42 Албански леки

България 12:00 часа – Албания 11:00 часа  

 

ОПИСАНИЕ на СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4* в центъра на Тирана

 

Местоположение на СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA CONGRESS & SPA 4*: новият хотел от веригата ВИА хотели в експлоатация от 2020 год. е разположен в тих район и в същото време само на 1500 м. от площад „Скендербег” и забележителностите в столицата Тирана.

 

На територията на СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA CONGRESS & SPA 4*: хотелът разполага с обширно фоайе, денонощна рецепция, асансьор, три ресторанта, лоби бар, пет конферентни зали, уелнес център със закрит басейн, сауна, турска баня, емоционален душ и фитнес зала. На територията на целия хотел, както и в стаите безплатна безжична интернет връзка. Собствен, безплатен за гостите на хотела паркинг.

 

Настаняване в СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA CONGRESS & SPA 4*: хотелът е с капацитет от 80 помещения за настаняване, разпределени в: стандартни стаи, супериор стаи и апартаменти.  

Всяка стая е обзаведена с вкус и разполага с: удобни легла, нощни шкафчета, телефон, гардероб, работно бюро, плоско екранен телевизор със сателитни програми, хладилник, индивидуален климатик, баня и тоалетна с тоалетни принадлежности и сешоар, чехли и халати.

 

ПРОГРАМА

 

ВЕЛИКДЕН 2021 оферти СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4* Албания екскурзия Тирана!

 

ТОП Великденски СПА пакет в СПА хотел в ЦЕНТЪРА на ТИРАНА- ТОП оферта 399 лв.!

  

Уникално пътуване до Албания по МАГИСТРАЛА „Пътят на нацията” през Скопие, през

 

 КОСОВО и Призрен - земята на българите ГОРАНИ до Тирана, Дуръс и столицата на илирите - ШКОДРА!

 

Предимства на програмата:

Уникален и различен маршрут до Албания и столицата Тирана по магистрален път!

Настаняване в центъра на столицата Тирана в най – новия й СПА хотел от верига VH

Празнична Великденска литургия в четвъртия по големина в Европа православен храм „Възкресение” в столицата Тирана

Разходка в подножието на ШАР планина в царския град ПРИЗРЕН!

 

Бонус!

Пътешествие с най-дългия кабелен лифт на Балканите „Dajti Ekspres” до белите дробове на столицата Тирана, планината Dajti – там, където земята среща небето!

 

Бонус!

Разходка в град Призрен, Косово – земята на българите ГОРАНИ, открили за света бозата и бюрека!

 

Хотели в Тирана, VH EUROSTAR TIRANA CONGRESS & SPA 4*, виж тук:

https://vh-hotels.com

 

1 ден (петък): София – КПП Гюешево – Скопие – Призрен – Кукъс – Тирана

Сутринта в 06:00 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара по маршрута ни до Тирана и Адриатическо море в Албания.

Половината от маршрута, който сме избрали е по магистрален път, включвайки и най-новата магистрала, свързваща столицата на Северна Македония – Скопие с Косово и Адриатическо море.

Албанците именуваха магистралата „Пътят на Нацията” - име, което в исторически план за  българите звучи свойски – та, нали пътят до Адриатика е път през територии, които са били част от българската държава векове наред. И днес в Косово до Призрен и в Албания до Кукъс има българско присъствие, това на българите – горани.  

В късен след обяд пристигане в столицата Тирана и настаняване в СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4* - най-новият хотел в албанската столица от веригата VH, централно разположен и само на 1500 м. от забележителностите й. Свободно време. Вечеря. Нощувка. 

 

2 ден (събота): Тирана – Дуръс – Тирана

Закуска. Добро утро от центъра на албанската столица Тирана!

Вероятно мнозина в екскурзии предишни вече са „препуснали” за 2-3 часа през центъра на албанската столица, събирайки набързо впечатления.. В тази програма изборът на СПА хотел в сърцето на Тирана е истинска възможност да опознаете и усетите града във всеки един час от денонощието, да съчетаете любознателност с релакс и почивка в спа зоната на модерния хотелски комплекс.

Сутринта в 10:00 часа начало на разходката с местен екскурзовод в Тирана, в която няма да се ограничим с традиционно изброените обекти в повечето предлагани туристически програми, но ще ви покажем и новооткритите музеи като: „Къщата на листата” - най-новият и може би най-интригуващ музей в Албания, считан за еквивалент на щаба на Щази в бивша Източна Германия; ще ви покажем бункерите на властта, до които от 2015 година насам вече и местни и туристи могат да се докоснат отблизо:  Бунк Арт 1 и Бунк арт 2 .  Първият музей е с площ 3000 м2 и е разположен на цели пет етажа под земята, вторият музей е в самия център под сградите на министерствата с площ от 1000 м2 и цели 25 стаи…

Имаме достатъчно време, за да посетим Православната Автокефална църква на Албания – „Възкресение”, четвърти по големина православен храм в Европа! Храмът с впечатляващите  размери от 1660 м. площ, висок 32,2 приказно прозрачен стъклен купол и 46 метра висока камбанария  е построен по подобие на великолепната църква „Света София” в Истанбул и пази светите мощи на Св. Йоан Владимир и Св. Кузма Етолийски.

Любопитни ли сте да се озовете в автентична атмосфера на отминали времена, отпивайки ароматно кафе?

Заповядайте, знаем къде е мястото - Komiteti-Kafe Muzeum и означава: кафене и музей едновременно! Това е едно от малкото места, където ще откриете всичко: автентична атмосфера създадена от мебелировката, дъхаво кафе или чай и специални десерти като “karamele Zana” - хит през 70-те, това е и единственото място в Тирана, което има в асортимента си 18 вида различни „raki“ - известна алкохолна напитка в Албания.

Кулминация в усещането за Тирана, столица в държавата на орлите е нашият БОНУС - орлов поглед оттам, където във високото си дават среща земята и небето – планината Dajti!

Завръщане в хотела и свободно време. В късния след обяд по желание и срещу доп. заплащане: ви предлагаме романтика по залез слънце на Адриатическо море в Дуръс или още Драч, както е по-известен сред нас българите. Вечеря. По желание посещение на Празнична Великденска  литургия. Нощувка.  

 

3 ден (неделя): Тирана – Шкодра – Круя – Тирана

Закуска. Свободен ден в столицата Тирана или по желание и срещу доп. заплащане: ще ви пренесем в приказния свят на илирийските племена лабеати и ардиеи в отминали времена  на великата кралица Теута, ще надникнем в победоносната битка на цар Самуил и ще разкажем за знатният му пленник и бъдещ зет – Св. Йоан Владимир…

Сетивата си ще възнаградим с дивната гледка към Шкодренското езеро „разплело косите си разкошни” в реките Дрин, Бояна и Морача - приказка в синьо, дала защита на Скутари, Скадар и още Шкодра – все имена на един град важен за всички времена..

Надникваме в пъстрия калейдоскоп Шкодра и едно след друго опознаваме безценните му камъчета, които откриваме: в крепостта на невестата Розафа, в драгоценното съжителство на  храмове от религии различни: католическата катедрала „Св.Стефан” – закрилник на града и  православната катедрала „Рождество Христово”, църквата на францисканците и джамията на мюсюлманите, в магията на фотографията – памет съхранена от Пиетро Маруби в музея фотогалерия, в магията на фабриката, където се изработват карнавалните маски на Венеция…

И накрая за разкош ще добавим към цветния калейдоскоп на Шкодра и усещане за  традиционен аромат и вкус, който във въздуха разнасят гостилници и кафенета и подканват ни за кратка пауза, изпъстряйки пешеходната променада в стария град.

Напускаме Шкодра, за да добавим още впечатления от красива природа, смелост и родолюбие, отправяйки се към крепостта-замък в илирийския град Lissus (днешен гр. Круя), столицата на Георг Скендербег..

При възможност и достатъчно време ще добавим към вълшебството на деня и захождащото слънце в Адриатическо море в курорта Шенгин – курорт непознат на българския турист!

Завръщане в Тирана и хотела. Вечеря. Нощувка.

 

4 ден (понеделник): Тирана – Призрен – София

Закуска. В 09:00 часа сутринта освобождаване на хотела и отпътуване за България. Бонус!

Зареждаща попътна разходка в илирийското царство Дардания (днешно Косово) в града на царете - Призрен под Шар планина!  

Ще се разходим в подножието на Шар планина, онази същата планина, за която пее уникалната Стефка Съботинова в песента „Притури се планината“ и мислено и на глас, ще благодарим на българите горани затова, че съхраниха през вековете и далеч от Родината - българският език и традициите на  българския фолклор в песни като „Се навади Шар планина„ за да послужи тя за прототип на песента изпълнявана от великият български глас ..

И още спомени за Призрен ще изплуват, разхождайки се покрай река Призренска Бистрица за славни години от Първото българско царство и кога е била създадена Призренската българска епископия към Охридската архиепископия, ще си спомним за въстанието на Георги Войтех и как коронован е в Призрен българският цар Петър III (Константин Бодин), ще си спомним и цар Константин Тих, включил отново Призрен в границите на Търновското царство, ще „чуем” и стъпките на цар Фердинад тук през 1915 год…

Свободно време, за да се подкрепим с вкусен бюрек и чаша боза – удоволствие за ценители, което българите горани подариха на света.

Пристигане в София късно вечерта.

 

ПРОМО цена при внесен депозит до 26 Март:      

 • На турист в двойна стая                       – 399 лв.
 • Единична стая                                      - 499 лв.
 • Трети възрастен                                   - 369 лв.
 • Дете до 10 год. с 2ма възрастни в стая – 299 лв.

 

Редовни цени от 29 Март: 

 • На турист в двойна стая                       – 429 лв.
 • Единична стая                                      - 529 лв.
 • Трети възрастен                                   - 389 лв.
 • Дете до 10 год. с 2ма възрастни в стая – 329 лв.

 

Пакетната цена включва:

Транспорт с лицензиран автобус за пътуване в Чужбина

3 нощувки със закуски и вечери в центъра на Тирана, СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4*

Ползване на спа зона в хотела

Туристическа програма с местен екскурзовод в столицата Тирана

Бонус! Изкачване с кабелен лифт „Dajti Ekspres” до планината Дайти

Бонус! Разходка и престой в Косово в града на царете Призрен

Застраховка помощ при пътуване в Чужбина с лимит 4000 евро в ЗК „Левинс”

Водач от агенцията по време на пътуването

 

Пакетната цена НЕ включва:

Полудневна екскурзия с местен екскурзовод до Дуръс – 10 евро (при минимум записани 15 туриста)

Целодневна екскурзия с местен екскурзовод до Шкодра и Круя – 20 евро (при минимум записани 15 туриста)

Спа процедури (масажи) в СПА центъра на хотела

входни такси за обекти и музеи посещавани по желание

 

Доплащане:  медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” с лимит 4000 евро се доплаща от туристи, които са на възраст 69 год. и над 70 год. - 6 лева!

 

Отстъпки: за пътуващи със собствен транспорт се приспадат 25 лева от цената! 

 

Забележка: за пътуващите със собствен транспорт в цената не е включена мед. застраховка помощ при пътуване в Чужбина и екскурзионна програма с автобуса!

 

Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт. За непълнолетни – нотариално заверена декларация от непътуващия родител/ите в 2 екземпляра оригинал и ксеро копие.

 

Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни. 

 

Начин и срок на заплащане: При записване 1-ва вноска 30 %; остатъкът – 14 дни преди отпътуване. 

 

Пътуването се осъществява при минимум 35 плащащи.

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване.

 

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на програмата!

 

Стандартни такси за прекратяване на договора за пътуване:

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване: 

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

4. ако прекратяването е от 44 ден до 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на туристическия пакет в лева;

5. ако прекратяването е под 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща  загубите в случай,  че са възпрепятствани да пътуват.

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

 

Туроператорът притежава Удостоверение за туроператорска дейност № 6896 /21.02.2012г. и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма на 07.01.2021,  застрахователна застрахователна полица № 03700100003100  в  ”ЗД ЕВРОИНС” АД, валидна за периода: от 11.03.2021 до 10.03.2022 год.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ към офертата

 

Полезна информация:

Валута: 1 лев = 70,42 Албански леки

България 12:00 часа – Албания 11:00 часа  

 

ОПИСАНИЕ на СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA 4* в центъра на Тирана

 

Местоположение на СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA CONGRESS & SPA 4*: новият хотел от веригата ВИА хотели в експлоатация от 2020 год. е разположен в тих район и в същото време само на 1500 м. от площад „Скендербег” и забележителностите в столицата Тирана.

 

На територията на СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA CONGRESS & SPA 4*: хотелът разполага с обширно фоайе, денонощна рецепция, асансьор, три ресторанта, лоби бар, пет конферентни зали, уелнес център със закрит басейн, сауна, турска баня, емоционален душ и фитнес зала. На територията на целия хотел, както и в стаите безплатна безжична интернет връзка. Собствен, безплатен за гостите на хотела паркинг.

 

Настаняване в СПА хотел VH EUROSTAR TIRANA CONGRESS & SPA 4*: хотелът е с капацитет от 80 помещения за настаняване, разпределени в: стандартни стаи, супериор стаи и апартаменти.  

Всяка стая е обзаведена с вкус и разполага с: удобни легла, нощни шкафчета, телефон, гардероб, работно бюро, плоско екранен телевизор със сателитни програми, хладилник, индивидуален климатик, баня и тоалетна с тоалетни принадлежности и сешоар, чехли и халати.

 

Цени

ХОТЕЛИ

Допълнителни екскурзии

ИЗПРАТИ   ЗАПИТВАНЕ